Hyposyntesterapi

Känner du att du vill komma vidare i livet och släppa negativa, jobbiga tankar som av någon orsak har uppstått i livet och leva ett liv i harmoni med dig själv och din omgivning? Kanske har du försökt med någon annan terapiform men funnit att prata om det om och om igen inte får dig att släppa och faktiskt må bra? Då kan hyposyntes vara något för dig!

 

Det fantastiska med hyposyntes är att man släpper den intellektuella och logiska delen (mindet) och man går inåt i det undermedvetna för att hitta svaret. Hyposyntesterapin innebär att komma i kontakt med vår kärna och få distans till de hinder och problem som vi upplever upptar våra liv på ett negativt sätt. 

 

Hur går det till? En session med hyposyntesterapi börjar med ett samtal där du får berätta om grundorsaken till att du vill göra en hyposyntes-session. Efter samtalet leder jag dig i en djupavslappning där du kommer ner i ett lugnt, vilsamt tillstånd. Under samtalet leder jag dig och du svarar på olika frågor för att hitta känslan av en ny positiv tanke och därmed mer livsglädje. Du blir hjälpt med att komma till ro med jobbiga tankar och känslor som faktiskt hindrat dig från att leva det liv du vill och önskar. När det som hindrar din levandsglädje tagits bort och vi följer med utan att vare sig analysera tankar, kontroll och rädslor kan vårt medfödda inneboende naturliga tillståndstånd lysa igenom nämligen -> LIVSGLÄDJE

 

Ursprungligen är hyposyntes en utveckling av kraftfulla terapiformer som hypnos, NLP och Sedonametoden men har också inslag av The Work.

 

Glöm aldrig att du är värd att finna ditt naturliga tillstånd av harmoni och balans!!

 

Pris: 1 200kr för 1,5 tim inkl moms

(Mer än en session kan behövas)

Bokar gör du online via

bokadirekt.se: