Kraniosakral Terapi

En mycket varsam behandling som syftar till att assistera kroppen till självläkning. 

 

Har du ont någonstans i kroppen eller känner att du inte är i emotionell balans? Då kan kraniosakral terapi vara något för dig. Terapin behandlar med ett gott resultat hela kroppen, både fysiska och psykiska besvär och behandlingen anpassas efter varje individ beroende på om det är akut eller kronisk problematik.

  

Kraniosakral terapi är en manuell medicinsk behandlingsform som har sitt ursprung i Osteopati. Terapeuten arbetar enbart med sina händer och med mycket lätt tryck mot klientens kropp för att kunna avläsa olika funktioner i kroppen. Det är en alternativ terapiform där terapeuten främst behandlar fem områden: centrala nervsystemet, ryggmärgsvätskan, olika hinnor i hjärnan och ryggraden, kraniets ledstrukturer och korsbenets rörelse i förhållande till höfterna.

 

När är kraniosakral terapi effektiv?

Effektiv vid problem och smärta i nacke, rygg, höfter samt vid stressrelaterade symptom - utmattningssyndrom och fibromyalgi mm. Kraniosakral terapi är en relativt ny, vetenskaplig och holistisk metod, som utvecklades utifrån osteopatin under 1920-talet i USA.

 

3 behandlingar i en följd rekommenderas.

 

Kraniosakral terapi 50 min 650 kr  

 

Boka tid kan du göra online

genom bokadirekt.se

 

 

via email:

info@magnamirum.com

 

via PM: 

Magnamirum Sara Fredman

Kraniosakral terapi