Hypnos online - create positivity

Sessionerna riktar sig till när det är något du verkligen vill uppnå i livet. Det kan vara att du vågar ta dig an nya utmaningar som t.ex. att starta eget eller tala inför en grupp, känna mer energi, bättre självförtroende eller bara vill må bra. Det kan också vara ett sätt att få mer fokus för att sätta mål som man vill uppnå. Tyvärr och inte alltför sällan har vi en röst i huvudet som berättar negativa saker för oss och om oss (tex jag klarar det inte, jag är inte tillräcklig, det kommer aldrig gå osv) och som kanske gör att vi inte vågar GO FOR IT, det vi känner att vi allra helst vill göra. Det är också effektivt att använda meditation för att tysta mindet men många önskar ytterligare hjälp för att byta ut de negativa tankarna mot positiva. Då kan hypnos vara väldigt kraftfullt.


Vad händer när jag genomgår hypnos?

Nya tankar skapas i ditt undermedvetna som kan växa sig starkare och starkare och sedan tar de över de andra mindre positiva tankarna. Med dina nya positiva tankar kan du skapa nya resultat med det du önskar både i form av fler positiva människor, positiva situationer och många känner en lättnad och märker hur att allt flyter på lättare i livet.

  

Vad är hypnos?

Hypnos är ett tillstånd av avslappning och koncentration som omfattar både kropp och själ med förhöjd medvetenhet åtföljd av en känsla av distans ungefär som om man betraktar sig själv. Det är ett fullständigt normalt, icke magiskt, avslappnat tillstånd med starkt inre fokus för att komma åt det undermedvetna, samt ett minskat kritiskt-logiskt tänkande som ökar möjligheterna till påverkan genom suggestioner. Under hypnos är individen delvis mer beredd att acceptera suggestionerna (det positiva) och en långt starkare tendens att handla efter dem (tex våga starta eget, våga dejta för att skaffa en relation osv). Ibland kan individen känna effekterna direkt, ibland kan det ta några dagar för att få effekt.

 

Hur går detta till?

Du bokar en session och i samband med den får du en boknings- bekräftelse med en länk till online-sessionen. När det är dags för din hypnos klickar du på länken så kommer du till online-mötet. Se också till så att du sitter eller kan ligga ner bekvämt under hypnosens gång.

 

OBS! Viktigt är att du skickar ett mail till mig - info@magnamirum.com före sessionen så fort du bokat där du berättar om dig själv och vad det är du vill uppnå. Jag skapar en hypnos som är anpassad till dig, dina behov och önskningar.

 

Mer än en session kan behövas, jag rekommenderar 3 gånger för bästa resultat. Betalning sker via swish till 123 313 4970 senast 24 h före ditt möte. Vill du använda friskvårdsbidragen Actiway eller ePassi fixar vi det under sessionen.

 

 

Affirmation

Om du vill ha en affirmation efter hypnosen skickar jag med dig en som du kan använda om du vill för att förstärka. En affirmation är en medvetet vald, positiv instruktion till dig själv som hjälper dig att skapa det du vill ha. Man kan säga att affirmationer är positiva påståenden om dig själv eller saker i din omgivning som du sedan upprepar för dig själv i vardagen. Genom att upprepa dessa positiva saker om dig själv kommer du att hjälpa till att programmera ditt undermedvetna som sedan kommer påverka dig positivt. För att förankra affirmationen i dig själv kan du skriva den, läsa den, sätta upp den på någon synlig plats eller läsa in dem på band och lyssna på den ofta. Låt affirmationen slinka in i ditt undermedvetna med hjälp av upprepningens kraft och på så vis skapa en ny verklighet åt dig. Det är det du ofta tänker på som blir din verklighet.


Mer än en session kan behövas, jag rekommenderar 3 gånger för bästa resultat. Betalning sker via swish till 123 313 4970 senast 24 h före ditt möte. Vill du använda friskvårdsbidragen Actiway eller ePassi fixar vi det under sessionen.

 

Pris: 800kr för 1,5 tim inkl moms

(1200 är standard pris för hypnos)

Bokar gör du online via

bokadirekt.se:

From negative to positive