Friskvårdsbidrag

Magnamirum är anslutet till:

Välkommen till mig!

Det här är platsen för dig som söker efter mer glädje och harmoni i livet, att må bra på alla plan. Jag vill stödja dig till att må bra i både kropp och själ, skapa självläkning och balans. Jag arbetar med lugn och närvaro och syftet är att skapa långsiktiga resultat inifrån och ut. Min övertygelse är  att ett hållbart och optimalt hälsotillstånd når man genom helheten, en holistisk syn på människan. Om du lyssnar inåt på din kropp och önskningar – hjärta och själ – kan du skapa det liv du vill ha och mår bra av.


Jag erbjuder inte en lösning för det du står i utan stöd så att du kommer vidare i din utveckling och din sanning så att du kan medvetandegöra din livspotential där du känner att du skiner i din fulla kraft.


Här finner du mitt utbud av konsultationer för din personliga och andliga utveckling samt behandlingar för kroppen.

jag2
meditera
Sjöstor
thumbnail_IMG_6906
thumbnail_IMG_6930
EMK bild

Konsultationer & Behandlingar

Jag vill stödja andra till att må bra i både kropp och själ, skapa självläkning och balans. Jag arbetar med lugn och närvaro och syftet är att skapa långsiktiga resultat inifrån och ut. Om vi lyssnar inåt på våra kroppar och inre önskningar tenderar mer av det vi verkligen vill ha att komma vår väg och vi kan skapa det liv vi önskar. Beroende på hur man mår och vart i livet man befinner sig kan man behöva olika saker vid olika tidpunkter i livet. Nedan ser du mitt utbud. Blir du osäker på någon behandling eller vad du ska välja? Hör av dig så hjälper jag dig och om nödvändigt skräddarsyr vi just det som är optimalt för dig. VÄLKOMMEN TILL MIG!

Magnamirum SARA FREDMAN 

Välmående&Hälsa